Integrimi Evropian

European Integration

Ministrja Hoxha dhe McAllister, në Konferencë me Grupin Panevropian të Partive Popullore në Parlamentin Evropian: Vendimmarrja për liberalizim të vizave të përshpejtohet

October 25, 2018

Last modified: August 8, 2022

3 Responses to " Ministrja Hoxha dhe McAllister, në Konferencë me Grupin Panevropian të Partive Popullore në Parlamentin Evropian: Vendimmarrja për liberalizim të vizave të përshpejtohet "

  1. … [Trackback]

    […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministrja-hoxha-dhe-mcallister-n-konferenc-me-grupin-panevropian-t-partive-popullore-n-parlamentin-evropian-vendimmarrja-pr-liberalizim-t-vizave-t-prs/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministrja-hoxha-dhe-mcallister-n-konferenc-me-grupin-panevropian-t-partive-popullore-n-parlamentin-evropian-vendimmarrja-pr-liberalizim-t-vizave-t-prs/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministrja-hoxha-dhe-mcallister-n-konferenc-me-grupin-panevropian-t-partive-popullore-n-parlamentin-evropian-vendimmarrja-pr-liberalizim-t-vizave-t-prs/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *