Integrimi Evropian

European Integration

Koordinimi i agjendë së përbashkët evropiane mes pushtetit lokal dhe qendror është në rrugë të mbarë

April 17, 2014

 

Last modified: August 12, 2022

2 Responses to " Koordinimi i agjendë së përbashkët evropiane mes pushtetit lokal dhe qendror është në rrugë të mbarë "

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 94546 additional Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/koordinimi-i-agjend-s-prbashkt-evropiane-mes-pushtetit-lokal-dhe-qendror-sht-n-rrug-t-mbar/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/koordinimi-i-agjend-s-prbashkt-evropiane-mes-pushtetit-lokal-dhe-qendror-sht-n-rrug-t-mbar/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *