Integrimi Evropian

European Integration

Zëvendës Ministrja Statovci Demaj hapi konferencën internacionale “Sfidat e Integrimit Evropian të Kosovës: bashkëpunimi rajonal dhe marrëdhëniet fqinjësore”

May 24, 2017

Last modified: August 10, 2022

5 Responses to " Zëvendës Ministrja Statovci Demaj hapi konferencën internacionale “Sfidat e Integrimit Evropian të Kosovës: bashkëpunimi rajonal dhe marrëdhëniet fqinjësore” "

 1. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/zvends-ministrja-statovci-demaj-hapi-konferencn-internacionale-sfidat-e-integrimit-evropian-t-kosovs-bashkpunimi-rajonal-dhe-marrdhniet-fqinjeu/ […]

 2. … [Trackback]

  […] There you will find 9735 additional Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/zvends-ministrja-statovci-demaj-hapi-konferencn-internacionale-sfidat-e-integrimit-evropian-t-kosovs-bashkpunimi-rajonal-dhe-marrdhniet-fqinjeu/ […]

 3. … [Trackback]

  […] There you can find 99794 more Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/zvends-ministrja-statovci-demaj-hapi-konferencn-internacionale-sfidat-e-integrimit-evropian-t-kosovs-bashkpunimi-rajonal-dhe-marrdhniet-fqinjeu/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/zvends-ministrja-statovci-demaj-hapi-konferencn-internacionale-sfidat-e-integrimit-evropian-t-kosovs-bashkpunimi-rajonal-dhe-marrdhniet-fqinjeu/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/zvends-ministrja-statovci-demaj-hapi-konferencn-internacionale-sfidat-e-integrimit-evropian-t-kosovs-bashkpunimi-rajonal-dhe-marrdhniet-fqinjeu/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *