Integrimi Evropian

European Integration

Qeveria e Republikës së Kosovës diskutoj për Skemën e profesionistëve të Rinj dhe vlerësimin e kapaciteteve administrative të ministrive të linjës.

October 2, 2013

Last modified: August 16, 2022

One Response to " Qeveria e Republikës së Kosovës diskutoj për Skemën e profesionistëve të Rinj dhe vlerësimin e kapaciteteve administrative të ministrive të linjës. "

  1. Engineering says:

    … [Trackback]

    […] There you will find 94324 more Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/qeveria-e-republiks-s-kosovs-diskutoj-pr-skemn-e-profesionistve-t-rinj-dhe-vlersimin-e-kapaciteteve-administrative-t-ministrive-t-linj/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *