Integrimi Evropian

Ministrja Hoxha raportoi para Komisionit për Politikë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

July 10, 2019

Last modified: August 4, 2022

One Response to " Ministrja Hoxha raportoi para Komisionit për Politikë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike "

  1. sa game says:

    … [Trackback]

    […] There you can find 83507 additional Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministrja-hoxha-raportoi-para-komisionit-pr-politik-t-jashtme-diaspor-dhe-investime-strategjike/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *