Integrimi Evropian

European Integration

Ministrja Ahmetaj mori pjesë në seminarin për Ballkanin Perëndimor dhe Integrimet Evropiane në Stockholm

May 29, 2017

 

Last modified: August 10, 2022

2 Responses to " Ministrja Ahmetaj mori pjesë në seminarin për Ballkanin Perëndimor dhe Integrimet Evropiane në Stockholm "

  1. … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministrja-ahmetaj-mori-pjes-n-seminarin-pr-ballkanin-perndimor-dhe-integrimet-evropiane-n-stockholm/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministrja-ahmetaj-mori-pjes-n-seminarin-pr-ballkanin-perndimor-dhe-integrimet-evropiane-n-stockholm/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *