Integrimi Evropian

Diskutohen të gjeturat e Studimit të Fizibilitetit në fushën “Inovacioni dhe Kohezionit Social”

December 30, 2012

Last modified: August 18, 2022

4 Responses to " Diskutohen të gjeturat e Studimit të Fizibilitetit në fushën “Inovacioni dhe Kohezionit Social” "

 1. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/diskutohen-t-gjeturat-e-studimit-t-fizibilitetit-n-fushn-inovacioni-dhe-kohezionit-social/ […]

 2. David Bolno says:

  … [Trackback]

  […] Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/diskutohen-t-gjeturat-e-studimit-t-fizibilitetit-n-fushn-inovacioni-dhe-kohezionit-social/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More Info here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/diskutohen-t-gjeturat-e-studimit-t-fizibilitetit-n-fushn-inovacioni-dhe-kohezionit-social/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/diskutohen-t-gjeturat-e-studimit-t-fizibilitetit-n-fushn-inovacioni-dhe-kohezionit-social/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *