Integrimi Evropian

European Integration

Ministrja Çitaku organizoi takim me OJQ-të përfaqësuese të komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian

December 30, 2013

 

Last modified: August 15, 2022

One Response to " Ministrja Çitaku organizoi takim me OJQ-të përfaqësuese të komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian "

  1. … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministrja-itaku-organizoi-takim-me-ojq-t-prfaqsuese-t-komuniteteve-rom-ashkali-dhe-egjiptian/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *