Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

RAPORTI NGA KOMISIONI PER PARALAMENTIN DHE KESHILLIN EVROPIAN Raporti i tretë i progresit të Kosovës mbi plotësimin e kërkesave të udhërrëfyesit për liberalizimin e vizave

18 Dhjetor, 2015

raporti_i_trete_i_progresit_te_kosoves_61482_mbi_plotesimin_e_kerkesave_te_udherrefyesit_per_liberalizimin_e_vizave

Last modified: 18 Gusht, 2022

2 Responses to " RAPORTI NGA KOMISIONI PER PARALAMENTIN DHE KESHILLIN EVROPIAN Raporti i tretë i progresit të Kosovës mbi plotësimin e kërkesave të udhërrëfyesit për liberalizimin e vizave "

  1. 다시보기 thotë:

    … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/raporti-nga-komisioni-per-paralamentin-dhe-keshillin-evropian-raporti-i-trete-i-progresit-te-kosoves-mbi-plotesimin-e-kerkesave-te-udherrefyesit-per-liberalizimin-e-vizave/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/raporti-nga-komisioni-per-paralamentin-dhe-keshillin-evropian-raporti-i-trete-i-progresit-te-kosoves-mbi-plotesimin-e-kerkesave-te-udherrefyesit-per-liberalizimin-e-vizave/ […

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *