Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Mekanizmi konsultues me shoqërinë civile dhe palët e tjera të interesuara në kuadër të Organeve të Stabilizim-Asociimit BE – Kosovë

23 Mars, 2018

Lista e organizatave të regjistruara

Lista në vijim është përpiluar bazuar në kërkesat për regjistrim të dorëzuara nga secila organizatë në përgjigje ndaj Shpalljes publike për këtë qëllim, të publikuar më 15 shkurt 2018, e cila ka qenë e hapur deri më 9 mars 2018.

Nr. OSA Emri i organizatës Përfaqësuesi/-ja i/e emëruar
1 Komiteti i Stabilizim-Asociimit Balkan Green Foundation Besfort Kosova
2 Boshnjakët në Kosovë dhe Diasporë Fatir Berzati
3 Demokracia për Zhvillim (D4D) Valëza Zogjani
4 EKOS-SANI Muhmin Ameti
5 European Center for Minority Issues Kosovo Adrian Zeqiri
6 Fondacioni Kosovare për Shoqëri Civile Bardha Tahiri – Jelliqi
7 Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime Besmin Kokollari
8 Horizonti 21 – H21 Besart Hyseni
9 Internews Kosova Kreshnik Gashi
10 Instituti Demokratik i Kosovës Artan Murati
11 Instituti GAP Nora Latifi – Jashari
12 Iniciativa Kosovare për Stabilitet Betime Hoxha
13 Konsumatori Selatin Kaçaniku
14 Kosovo Women 4 Women Iliriana Gashi
15 NGO Aktiv Miodrag Milićević
16 Rrjeti i Grave të Kosovës Nicole Farnsworth
17 Shoqata e Goranëve Berzat Berzati
18 V-02 Ramë Hajraj
19 PIPS Leonora Kryeziu
20 Germin Liza Gashi
21 GLPS Albana Merja
 
1 Nënkomiteti i Stabilizim-Asociimit për Tregti, Industri, Dogana dhe Tatime Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime Detjan Hulaj
2 Gjeomjedisi & Geo-environment Vehbi  Goxhuli
3 Konsumatori Selatin Kaçaniku
4 Kosovo Women 4 Women Iliriana Gashi
5 Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese Arbër Kadriu
6 Rrjeti i Grave të Kosovës Nicole Farnsworth
7 GLPS Arbëresha Loxha
 
1 Nënkomiteti i Stabilizim-Asociimit për Bujqësi dhe Peshkatari Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë Zenel Bunjaku
2 Konsumatori Selatin Kaçaniku
3 Rrjeti i Grave të Kosovës Nicole Farnsworth
 
1 Nënkomiteti i Stabilizim-Asociimit për Treg të Brendshëm dhe Konkurrencë Balkan Green Foundation Linda Shuku
2 Internews Kosova Arita Gërxhaliu
3 Konsumatori Selatin Kaçaniku
4 Kosovo Women 4 Women Lirije Haliti
5 Rrjeti i Grave të Kosovës Nicole Farnsworth
6 V-02 Ramë Hajraj
7 GLPS Delfinë Elshani
 
1 Nënkomiteti i Stabilizim-Asociimit për Çështje Ekonomike e Financiare dhe Statistika Horizonti 21 – H21 Besart Hyseni
2 Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime Arbresha Kastrati
3 Instituti GAP Berat Thaqi
4 Konsumatori Selatin Kaqaniku
5 Kosovo Women 4 Women Vese Rezniqi – Pallaska
6 Rrjeti i Grave të Kosovës Nicole Farnsworth
7 V-02 Ramë Hajraj
8 GLPS Erëza Pula
 
1 Nënkomiteti i Stabilizim-Asociimit për Drejtësi, Liri dhe Siguri Akademia për Trajnime dhe Asistencë Teknike Bariu Zenelaj
2 European Center for Minority Issues Kosovo Adrian Zeqiri
3 Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile Dren Puka
4 Gjeomjedisi & Geo-environment Vehbi  Goxhuli
5 Iniciativa Kosovare për Stabilitet Donat Dedi
6 Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime Arianit Jashari
7 Instituti Demokratik i Kosovës Florent Spahija
8 Internews Kosova Kreshnik Gashi
9 Konsumatori Selatin Kaçaniku
10 NGO Aktiv Miodrag Milićević
11 Qendra Kosovare për  Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës Albert Avdiu
12 Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese Labinot Leposhtica
13 Rrjeti i Grave të Kosovës Nicole Farnsworth
14 GLPS Albana Merja
 
1 Nënkomiteti i Stabilizim-Asociimit për Inovacion, Shoqëri të Informacionit dhe Politika Sociale Balkan Green Foundation Besfort Kosova
2 Demokracia për Zhvillim (D4D) Gersi Gashi
3 EKOS-SANI Refik Kasi
4 European Center for Minority Issues Kosovo Adrian Zeqiri
5 Horizonti 21 – H21 Besart Hyseni
6 Iniciativa Kosovare për Stabilitet Brikena Hoxha
7 Inovation Center Kosovo Safet Rama
8 Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime Albana Hoti
9 Konsumatori Selatin Kaçaniku
10 Kosovo Women 4 Women Agneta Bytyçi
11 Rrjeti i Grave të Kosovës Nicole Farnsworth
12 Social Workers Organization of Kosovo Besnik Rrustemi
13 PIPS Butrint Berisha
14 Germin Fjolla Vukshinaj
 
1 Nënkomiteti i Stabilizim-Asociimit për Transport, Energji, Mjedis dhe Zhvillim Rajonal Balkan Green Foundation Rinora Gojani
2 Boshnjakët në Kosovë dhe Diasporë Fatir Berzati
3 EKOS-SANI Edison Bečiri
4 Gjeomjedisi & Geo-environment Vehbi  Goxhuli
5 Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime Besim Kokollari
6 Konsumatori Selatin Kaçaniku
7 Qendra Kosovare për hulumtime Urbane PRO-Planning Lumnije Gashi-Shabani
8 Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese Lekë Muqaj
9 Rrjeti i Grave të Kosovës Nicole Farnsworth
10 PIPS Diona Kusari
11 GLPS Mirgjin Zhubi
 
1 Grupi i Veçantë i Stabilizim-Asociimit për Reformën e Administratës Publike Akademia për Trajnime dhe Asistencë Teknike Erkan Vardari
2 Demokracia për Zhvillim (D4D) Rasim Alija
3 Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile Taulant Hoxha
4 European Center for Minority Issues Adrian Zeqiri
5 Iniciativa Kosovare për Stabilitet Shkumbin Beqiri
6 Instituti Demokratik i Kosovës Arben Kelmendi
7 Instituti GAP Jeton Mehmeti
8 Internews Kosova Arita Gërxhaliu
9 Konsumatori Selatin Kaçaniku
10 Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese Blerta Ibërdemaj
11 Rrjeti i Grave të Kosovës Nicole Farnsworth
12 PIPS Butrint Berisha
13 Germin Selvie Kurti
14 GLPS Arbëresha Loxha
 
1 Grupi i Veçantë i Stabilizim-Asociimit për Normalizim European Center for Minority Issues Kosovo Adrian Zeqiri
2 Iniciativa Kosovare për Stabilitet Florina Duli – Sefaj
3 Instituti Demokratik i Kosovës Jeta Krasniqi
4 Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime Albana Hoti
5 Konsumatori Selatin Kaçaniku
6 NGO Aktiv Miodrag Milićević
7 Rrjeti i Grave të Kosovës Nicole Farnsworth
8 V-02 Ramë Hajraj
9 PIPS Leonora Kryeziu
10 GLPS Albana Merja

Last modified: 28 Korrik, 2022

7 Responses to " Mekanizmi konsultues me shoqërinë civile dhe palët e tjera të interesuara në kuadër të Organeve të Stabilizim-Asociimit BE – Kosovë "

 1. … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/mekanizmi-konsultues-me-shoqerine-civile-dhe-palet-e-tjera-te-interesuara-ne-kuader-te-organeve-te-stabilizim-asociimit-be-kosove-2/ […]

 2. Buy Guns online thotë:

  … [Trackback]

  […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/mekanizmi-konsultues-me-shoqerine-civile-dhe-palet-e-tjera-te-interesuara-ne-kuader-te-organeve-te-stabilizim-asociimit-be-kosove-2/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Read More here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/mekanizmi-konsultues-me-shoqerine-civile-dhe-palet-e-tjera-te-interesuara-ne-kuader-te-organeve-te-stabilizim-asociimit-be-kosove-2/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/mekanizmi-konsultues-me-shoqerine-civile-dhe-palet-e-tjera-te-interesuara-ne-kuader-te-organeve-te-stabilizim-asociimit-be-kosove-2/ […]

 5. thedoctorvisa thotë:

  […] 8742258Find More Info here on that Topic: I dont gonna tell u boiiiiii/453299 […]

 6. testtest thotë:

  test link bro

 7. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/mekanizmi-konsultues-me-shoqerine-civile-dhe-palet-e-tjera-te-interesuara-ne-kuader-te-organeve-te-stabilizim-asociimit-be-kosove-2/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *