Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Direktiva 2007/46/KE e Parlamentit Europian dhe e Këshillit, datë 5 shtator 2007 që vendos një kuadër për miratimin e mjeteve motorike dhe rimorkiove të tyre, dhe të sistemeve, pjesëve përbërëse dhe njësive të veçanta teknike, të destinuara për këto mjete (Direktiva Kuadër) (Tekst kuptimi i të cilit ka lidhje me ZZEE-në)

18 Gusht, 2022

Direktiva_200746KE_e_Parlamentit_Europian_dhe_e_Keshillit,_date_5_shtator_2007_qe_vendos_nje_kuader_per_miratimin_e_mjeteve_motor

Last modified: 18 Gusht, 2022

3 Responses to " Direktiva 2007/46/KE e Parlamentit Europian dhe e Këshillit, datë 5 shtator 2007 që vendos një kuadër për miratimin e mjeteve motorike dhe rimorkiove të tyre, dhe të sistemeve, pjesëve përbërëse dhe njësive të veçanta teknike, të destinuara për këto mjete (Direktiva Kuadër) (Tekst kuptimi i të cilit ka lidhje me ZZEE-në) "

  1. … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2007-46-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-5-shtator-2007-qe-vendos-nje-kuader-per-miratimin-e-mjeteve-motorike-dhe-rimorkiove-te-tyre-dhe-te-sistemeve-…

  2. … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2007-46-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-5-shtator-2007-qe-vendos-nje-kuader-per-miratimin-e-mjeteve-motorike-dhe-rimorkiove-te-tyre-dhe-te-sistemeve-pjeseve-perberese…

  3. … [Trackback]

    […] Find More on to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2007-46-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-5-shtator-2007-qe-vendos-nje-kuader-per-miratimin-e-mjeteve-motorike-dhe-rimorkiove-te-tyre-dhe-te-sistemeve-pjeseve-perber…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *