Integrimi Evropian

Rregullorja e Komisionit (KE) nr. 773/2004, datë 7 prill 2004 për përdorimin e veprimeve procedurale nga Komisioni, sipas neneve 81 dhe 82 të Traktatit të KE-së (tekst kuptimi i të cilit ka lidhje me ZEE)

28 Korrik, 2022

Rregullorja e Komisionit (KE) nr. 773/2004, datë 7 prill 2004 për përdorimin e veprimeve procedurale nga Komisioni, sipas neneve 81 dhe 82 të Traktatit të KE-së (tekst kuptimi i të cilit ka lidhje me ZEE)

Last modified: 28 Korrik, 2022

One Response to " Rregullorja e Komisionit (KE) nr. 773/2004, datë 7 prill 2004 për përdorimin e veprimeve procedurale nga Komisioni, sipas neneve 81 dhe 82 të Traktatit të KE-së (tekst kuptimi i të cilit ka lidhje me ZEE) "

  1. Thank you very much for sharing. Your article was very helpful for me to build a paper on gate.io. After reading your article, I think the idea is very good and the creative techniques are also very innovative. However, I have some different opinions, and I will continue to follow your reply.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *