Integrimi Evropian

Rregullore (KE) nr. 1830/2003 e Parlamentit Europian dhe e Këshillit, datë 22 shtator 2003, mbi gjurmueshmërinë dhe etiketimin e organizmave të modifikuara gjenetikisht dhe gjurmueshmërinë e ushqimeve dhe ushqimeve për kafshët të prodhuara nga organizma të modifikuara gjenetikisht dhe ndryshimet në Direktivën 2001/18/KE

18 Gusht, 2022

Rregullore_(KE)_nr._18302003_e_Parlamentit_Europian_dhe_e_Keshillit,_date_22_shtator_2003,_mbi_gjurmueshmerine_dhe_etiketimin_e_o

Last modified: 18 Gusht, 2022

2 Responses to " Rregullore (KE) nr. 1830/2003 e Parlamentit Europian dhe e Këshillit, datë 22 shtator 2003, mbi gjurmueshmërinë dhe etiketimin e organizmave të modifikuara gjenetikisht dhe gjurmueshmërinë e ushqimeve dhe ushqimeve për kafshët të prodhuara nga organizma të modifikuara gjenetikisht dhe ndryshimet në Direktivën 2001/18/KE "

  1. I agree with your point of view, your article has given me a lot of help and benefited me a lot. Thanks. Hope you continue to write such excellent articles.

  2. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/rregullore-ke-nr-1830-2003-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-22-shtator-2003-mbi-gjurmueshmerine-dhe-etiketimin-e-organizmave-te-modifikuara-gjenetikisht-dhe-gjurmu…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *