Integrimi Evropian

Rregullore e Komisionit (KE) nr. 68/2001, datë 12 janar 2001, mbi zbatimin e neneve 87 dhe 88 të Traktatit të KE-së të ndihmës për trajnim

18 Gusht, 2022

Rregullore_e_Komisionit_(KE)_nr._682001,_date_12_janar_2001,_mbi_zbatimin_e_neneve_87_dhe_88_te_Traktatit_te_KE-se_te_ndihmes_per

Last modified: 18 Gusht, 2022

One Response to " Rregullore e Komisionit (KE) nr. 68/2001, datë 12 janar 2001, mbi zbatimin e neneve 87 dhe 88 të Traktatit të KE-së të ndihmës për trajnim "

  1. … [Trackback]

    […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/rregullore-e-komisionit-ke-nr-68-2001-date-12-janar-2001-mbi-zbatimin-e-neneve-87-dhe-88-te-traktatit-te-ke-se-te-ndihmes-per-trajnim/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *