Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Rregullore e Komisionit (KE) nr. 2204/2002 e 12 dhjetorit 2002 për zbatimin e neneve 87 dhe 88 të Traktatit të BE-së në ndihmën shtetërore për punësimin

18 Gusht, 2022

Rregullore_e_Komisionit_(KE)_nr._22042002_e_12_dhjetorit_2002_per_zbatimin_e_neneve_87_dhe_88_te_Traktatit_te_BE-se_ne_ndihmen_sh

Last modified: 18 Gusht, 2022

2 Responses to " Rregullore e Komisionit (KE) nr. 2204/2002 e 12 dhjetorit 2002 për zbatimin e neneve 87 dhe 88 të Traktatit të BE-së në ndihmën shtetërore për punësimin "

  1. lawyer phuket thotë:

    … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/rregullore-e-komisionit-ke-nr-2204-2002-e-12-dhjetorit-2002-per-zbatimin-e-neneve-87-dhe-88-te-traktatit-te-be-se-ne-ndihmen-shteterore-per-punesimin/ […]

  2. her latest blog thotë:

    … [Trackback]

    […] Here you will find 9937 additional Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/rregullore-e-komisionit-ke-nr-2204-2002-e-12-dhjetorit-2002-per-zbatimin-e-neneve-87-dhe-88-te-traktatit-te-be-se-ne-ndihmen-shteterore-per-punesimin/ [..…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *