Integrimi Evropian

Rregullore e Komisionit (KE) nr. 1702/2003, datë 24 shtator 2003, që parashtron rregullat zbatuese për certifikimin e vlefshmërisë ajrore dhe certifikimin mjedisor të mjeteve fluturuese dhe të produkteve, pjesëve apo pajisjeve përkatëse, si edhe për certifikimin e sipërmarrjeve të projektimit dhe të prodhimit të tyre (tekst kuptimi i të cilit lidhet me ZEE-në)

18 Gusht, 2022

Rregullore_e_Komisionit_(KE)_nr._17022003,_date_24_shtator_2003,_qe_parashtron_rregullat_zbatuese_per_certifikimin_e_vlefshmerise

Last modified: 18 Gusht, 2022

One Response to " Rregullore e Komisionit (KE) nr. 1702/2003, datë 24 shtator 2003, që parashtron rregullat zbatuese për certifikimin e vlefshmërisë ajrore dhe certifikimin mjedisor të mjeteve fluturuese dhe të produkteve, pjesëve apo pajisjeve përkatëse, si edhe për certifikimin e sipërmarrjeve të projektimit dhe të prodhimit të tyre (tekst kuptimi i të cilit lidhet me ZEE-në) "

  1. … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/rregullore-e-komisionit-ke-nr-1702-2003-date-24-shtator-2003-qe-parashtron-rregullat-zbatuese-per-certifikimin-e-vlefshmerise-ajrore-dhe-certifikimin-mjedisor-te-mjeteve-fluturuese-dhe-te-pro…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *