Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Rregullore e Këshillit (KEE) nr. 3922/91 datë 16 dhjetor 1991 mbi harmonizimin e kërkesave teknike dhe procedurave administrative në fushën e aviacionit civil

18 Gusht, 2022

Rregullore_e_Keshillit_(KEE)_nr._392291_date_16_dhjetor_1991_mbi_harmonizimin_e_kerkesave_teknike_dhe_procedurave_administrative

Last modified: 18 Gusht, 2022

3 Responses to " Rregullore e Këshillit (KEE) nr. 3922/91 datë 16 dhjetor 1991 mbi harmonizimin e kërkesave teknike dhe procedurave administrative në fushën e aviacionit civil "

 1. h&k gun thotë:

  … [Trackback]

  […] Here you can find 29452 additional Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/rregullore-e-keshillit-kee-nr-3922-91-date-16-dhjetor-1991-mbi-harmonizimin-e-kerkesave-teknike-dhe-procedurave-administrative-ne-fushen-e-aviacionit-civil/ [……

 2. Quentin Skidgel thotë:

  Would you be excited by exchanging hyperlinks?

 3. … [Trackback]

  […] Here you will find 85563 more Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/rregullore-e-keshillit-kee-nr-3922-91-date-16-dhjetor-1991-mbi-harmonizimin-e-kerkesave-teknike-dhe-procedurave-administrative-ne-fushen-e-aviacionit-civil/ [.…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *