Integrimi Evropian

Direktivë e Komisionit 2005/62/KE, datë 30 shtator 2005, në zbatim të Direktivës 202/98 KE të Parlamentit Europian dhe të Këshillit në lidhje me standardet dhe normat Komunitare, në lidhje me sistemin e cilësisë për qendrat e gjakut (

18 Gusht, 2022

Direktive_e_Komisionit_200562KE,_date_30_shtator_2005,_ne_zbatim_te_Direktives_20298_KE_te_Parlamentit_Europian_dhe_te_Keshillit

Last modified: 18 Gusht, 2022

2 Responses to " Direktivë e Komisionit 2005/62/KE, datë 30 shtator 2005, në zbatim të Direktivës 202/98 KE të Parlamentit Europian dhe të Këshillit në lidhje me standardet dhe normat Komunitare, në lidhje me sistemin e cilësisë për qendrat e gjakut ( "

  1. KoreyBex thotë:

    See Amazin News Website Daily Worldwide Sepor News

  2. KoreyBex thotë:

    See Amazin News Website Daily Worldwide Best News Website

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *