Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Direktiva nr. 1999/93/KE e Parlamentit Europian dhe e Këshillit, datë 13 dhjetor 1999, mbi një kuadër komunitar për nënshkrimin elektronik

18 Gusht, 2022

Direktiva_nr._199993KE_e_Parlamentit_Europian_dhe_e_Keshillit,_date_13_dhjetor_1999,_mbi_nje_kuader_komunitar_per_nenshkrimin_ele

Last modified: 18 Gusht, 2022

3 Responses to " Direktiva nr. 1999/93/KE e Parlamentit Europian dhe e Këshillit, datë 13 dhjetor 1999, mbi një kuadër komunitar për nënshkrimin elektronik "

 1. … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-nr-1999-93-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-13-dhjetor-1999-mbi-nje-kuader-komunitar-per-nenshkrimin-elektronik/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-nr-1999-93-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-13-dhjetor-1999-mbi-nje-kuader-komunitar-per-nenshkrimin-elektronik/ […]

 3. sci-diyala thotë:

  … [Trackback]

  […] Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-nr-1999-93-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-13-dhjetor-1999-mbi-nje-kuader-komunitar-per-nenshkrimin-elektronik/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *