Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Direktiva e dytë e Këshillit 88/357/KEE, datë 22 qershor 1988, për bashkërendimin e akteve ligjore, nënligjore dhe administrative në lidhje me sigurimet e drejtpërdrejta me përjashtim të sigurimit të jetës, ku parashikohen dispozitat për mundësimin e ushtrimit të efektshëm të lirisë për të ofruar shërbime dhe ku ndryshohet Direktiva 73/239/KEE

18 Gusht, 2022

Direktiva_e_dyte_e_Keshillit_88357KEE,_date_22_qershor_1988,_per_bashkerendimin_e_akteve_ligjore,_nenligjore_dhe_administrative_n

Last modified: 18 Gusht, 2022

4 Responses to " Direktiva e dytë e Këshillit 88/357/KEE, datë 22 qershor 1988, për bashkërendimin e akteve ligjore, nënligjore dhe administrative në lidhje me sigurimet e drejtpërdrejta me përjashtim të sigurimit të jetës, ku parashikohen dispozitat për mundësimin e ushtrimit të efektshëm të lirisë për të ofruar shërbime dhe ku ndryshohet Direktiva 73/239/KEE "

 1. pico laser thotë:

  … [Trackback]

  […] Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-e-dyte-e-keshillit-88-357-kee-date-22-qershor-1988-per-bashkerendimin-e-akteve-ligjore-nenligjore-dhe-administrative-ne-lidhje-me-sigurimet-e-drejtperdrejta-me-perjashtim-te-sigur…

 2. … [Trackback]

  […] Here you will find 58657 more Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-e-dyte-e-keshillit-88-357-kee-date-22-qershor-1988-per-bashkerendimin-e-akteve-ligjore-nenligjore-dhe-administrative-ne-lidhje-me-sigurimet-e-drejtpe…

 3. 20bet thotë:

  Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

 4. … [Trackback]

  […] Read More Info here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-e-dyte-e-keshillit-88-357-kee-date-22-qershor-1988-per-bashkerendimin-e-akteve-ligjore-nenligjore-dhe-administrative-ne-lidhje-me-sigurimet-e-drejtperdrejta-me-perjashtim-…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *