Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Direktiva 98/71 KE E PARLAMENTIT EUROPIAN DHE E KËSHILLIT datë 13 tetor 1998 për mbrojtjen ligjore të dizenjove industriale

18 Gusht, 2022

Direktiva_9871_KE_E_PARLAMENTIT_EUROPIAN_DHE_E_KESHILLIT_date_13_tetor_1998_per_mbrojtjen_ligjore_te_dizenjove_industriale

Last modified: 18 Gusht, 2022

3 Responses to " Direktiva 98/71 KE E PARLAMENTIT EUROPIAN DHE E KËSHILLIT datë 13 tetor 1998 për mbrojtjen ligjore të dizenjove industriale "

 1. … [Trackback]

  […] Read More Info here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-98-71-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-13-tetor-1998-per-mbrojtjen-ligjore-te-dizenjove-industriale/ […]

 2. Dollar Tree thotë:

  … [Trackback]

  […] There you will find 21511 more Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-98-71-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-13-tetor-1998-per-mbrojtjen-ligjore-te-dizenjove-industriale/ […]

 3. … [Trackback]

  […] There you will find 60776 more Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-98-71-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-13-tetor-1998-per-mbrojtjen-ligjore-te-dizenjove-industriale/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *