Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Direktiva 2009/41/KE e Parlamentit Europian dhe e Këshillit, datë 6 maj 2009, për përdorimin e kontrolluar të mikroorganizmave të modifikuara gjenetikisht. Tekst(i riformuluar) kuptimi i të cilit lidhet me ZEE-në

18 Gusht, 2022

Direktiva_200941KE_e_Parlamentit_Europian_dhe_e_Keshillit,_date_6_maj_2009_per_perdorimin_e_kontrolluar_te_mikroorganizmave_te_mo

Last modified: 18 Gusht, 2022

4 Responses to " Direktiva 2009/41/KE e Parlamentit Europian dhe e Këshillit, datë 6 maj 2009, për përdorimin e kontrolluar të mikroorganizmave të modifikuara gjenetikisht. Tekst(i riformuluar) kuptimi i të cilit lidhet me ZEE-në "

 1. … [Trackback]

  […] Find More here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2009-41-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-6-maj-2009-per-perdorimin-e-kontrolluar-te-mikroorganizmave-te-modifikuara-gjenetikisht-teksti-riformuluar-kuptimi-i-te-c…

 2. … [Trackback]

  […] Here you can find 47941 more Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2009-41-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-6-maj-2009-per-perdorimin-e-kontrolluar-te-mikroorganizmave-te-modifikuara-gjenetikisht-teksti-riformu…

 3. … [Trackback]

  […] Here you can find 48513 additional Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2009-41-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-6-maj-2009-per-perdorimin-e-kontrolluar-te-mikroorganizmave-te-modifikuara-gjenetikisht-t…

 4. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2009-41-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-6-maj-2009-per-perdorimin-e-kontrolluar-te-mikroorganizmave-te-modifikuara-gjenetikisht-teksti-riformuluar-kuptimi-i-te-cili…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *