Integrimi Evropian

Direktiva 2009/109/KE E Parlamentit Europian dhe e Këshillit datë 16 shtator 2009 që ndryshon Direktivat e Këshillit 77/91/KEE, 78/855/KEE dhe 82/891/KEE dhe Direktivën 2005/56/KE, në lidhje me kërkesat për raportimin dhe dokumentimin në rastin e bashkimit dhe ndarjes së shoqërive tregtare

18 Gusht, 2022

Direktiva__2009109KE_E_Parlamentit__Europian_dhe__e_Keshillit__date_16_shtator_2009_qe_ndryshon_Direktivat_e_Keshillit_7791KEE,_7

Last modified: 18 Gusht, 2022

One Response to " Direktiva 2009/109/KE E Parlamentit Europian dhe e Këshillit datë 16 shtator 2009 që ndryshon Direktivat e Këshillit 77/91/KEE, 78/855/KEE dhe 82/891/KEE dhe Direktivën 2005/56/KE, në lidhje me kërkesat për raportimin dhe dokumentimin në rastin e bashkimit dhe ndarjes së shoqërive tregtare "

  1. … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2009-109-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-16-shtator-2009-qe-ndryshon-direktivat-e-keshillit-77-91-kee-78-855-kee-dhe-82-891-kee-dhe-direktiven-2005-56-ke-ne-lidhje-me…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *