Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Direktiva 2003/33/KE e Parlamentit Evropian dhe e Këshillit e 26 majit 2003, për përafrimin e ligjeve, rregulloreve dhe dispozitave administrative të Shteteve Anëtare në lidhje me publicitetin dhe sponsorizimin në favor të produkteve të duhanit (Tekst kuptimi i të cilit lidhet me ZEE)

18 Gusht, 2022

Direktiva_200333KE_e_Parlamentit_Evropian_dhe_e_Keshillit_e_26_majit_2003,_per_perafrimin_e_ligjeve,_rregulloreve_dhe_dispozitave

Last modified: 18 Gusht, 2022

3 Responses to " Direktiva 2003/33/KE e Parlamentit Evropian dhe e Këshillit e 26 majit 2003, për përafrimin e ligjeve, rregulloreve dhe dispozitave administrative të Shteteve Anëtare në lidhje me publicitetin dhe sponsorizimin në favor të produkteve të duhanit (Tekst kuptimi i të cilit lidhet me ZEE) "

 1. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2003-33-ke-e-parlamentit-evropian-dhe-e-keshillit-e-26-majit-2003-per-perafrimin-e-ligjeve-rregulloreve-dhe-dispozitave-administrative-te-shteteve-anetare-ne-lidhje-me-publicitetin-…

 2. health tests thotë:

  … [Trackback]

  […] Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2003-33-ke-e-parlamentit-evropian-dhe-e-keshillit-e-26-majit-2003-per-perafrimin-e-ligjeve-rregulloreve-dhe-dispozitave-administrative-te-shteteve-anetare-ne-lidhje-me-publiciteti…

 3. … [Trackback]

  […] Read More here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2003-33-ke-e-parlamentit-evropian-dhe-e-keshillit-e-26-majit-2003-per-perafrimin-e-ligjeve-rregulloreve-dhe-dispozitave-administrative-te-shteteve-anetare-ne-lidhje-me-publicit…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *