Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Direktiva 2001/37/KE e Parlamentit Europian dhe e Këshillit, datë 5 qershor 2001, për përafrimin e ligjeve, rregulloreve dhe dispozitave administrative të Shteteve Anëtare, në lidhje me prodhimin, paraqitjen dhe shitjen e produkteve të duhanit (Deklaratë e Komisionit)

18 Gusht, 2022

Direktiva_200137KE_e_Parlamentit_Europian_dhe_e_Keshillit,_date_5_qershor_2001,_per_perafrimin_e_ligjeve,_rregulloreve_dhe_dispoz

Last modified: 18 Gusht, 2022

8 Responses to " Direktiva 2001/37/KE e Parlamentit Europian dhe e Këshillit, datë 5 qershor 2001, për përafrimin e ligjeve, rregulloreve dhe dispozitave administrative të Shteteve Anëtare, në lidhje me prodhimin, paraqitjen dhe shitjen e produkteve të duhanit (Deklaratë e Komisionit) "

 1. gate.io thotë:

  Reading your article helped me a lot, but I still had some doubts at the time, could I ask you for advice? Thanks.

 2. … [Trackback]

  […] Here you can find 41962 more Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2001-37-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-5-qershor-2001-per-perafrimin-e-ligjeve-rregulloreve-dhe-dispozitave-administrative-te-shteteve-anetar…

 3. 토렌트 thotë:

  … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2001-37-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-5-qershor-2001-per-perafrimin-e-ligjeve-rregulloreve-dhe-dispozitave-administrative-te-shteteve-anetare-ne-li…

 4. kojic acid soap thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2001-37-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-5-qershor-2001-per-perafrimin-e-ligjeve-rregulloreve-dhe-dispozitave-administrative-te-shteteve-anetare-ne-li…

 5. faceless niches thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2001-37-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-5-qershor-2001-per-perafrimin-e-ligjeve-rregulloreve-dhe-dispozitave-administrative-te-shteteve-anetare-ne-lidhje-me-prodhimin…

 6. … [Trackback]

  […] Here you can find 68682 additional Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2001-37-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-5-qershor-2001-per-perafrimin-e-ligjeve-rregulloreve-dhe-dispozitave-administrative-te-shteteve-…

 7. … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2001-37-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-5-qershor-2001-per-perafrimin-e-ligjeve-rregulloreve-dhe-dispozitave-administrative-te-shteteve-anetare-ne-li…

 8. mascara thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2001-37-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-5-qershor-2001-per-perafrimin-e-ligjeve-rregulloreve-dhe-dispozitave-administrative-te-shteteve-anetare-ne-li…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *