Integrimi Evropian

Direktiva 2001/29/KE e Parlamentit Europian dhe e Këshillit e 22 majit 2001, mbi harmonizimin e disa aspekteve të të drejtës së autorit dhe të drejtave të lidhura me të, në shoqërinë e informacionit.

18 Gusht, 2022

Direktiva_200137KE_e_Parlamentit_Europian_dhe_e_Keshillit,_date_5_qershor_2001,_per_perafrimin_e_ligjeve,_rregulloreve_dhe_dispoz

Last modified: 18 Gusht, 2022

2 Responses to " Direktiva 2001/29/KE e Parlamentit Europian dhe e Këshillit e 22 majit 2001, mbi harmonizimin e disa aspekteve të të drejtës së autorit dhe të drejtave të lidhura me të, në shoqërinë e informacionit. "

  1. … [Trackback]

    […] Here you will find 391 additional Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2001-29-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-e-22-majit-2001-mbi-harmonizimin-e-disa-aspekteve-te-te-drejtes-se-autorit-dhe-te-drejtave-te-l…

  2. … [Trackback]

    […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2001-29-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-e-22-majit-2001-mbi-harmonizimin-e-disa-aspekteve-te-te-drejtes-se-autorit-dhe-te-drejtave-te-lidhura-me-te-ne-shoqerine-e-inform…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *