Integrimi Evropian

2003/641/KE: Vendim i Komisionit, datë 5 shtator 2003, për përdorimin e fotografive me ngjyra dhe ilustrimeve të tjera, si paralajmërime për shëndetin mbi paketimet e produkteve të duhanit (tekst kuptimi i të cilit lidhet me ZEE-në) (njoftuar me dokumentin numër C(2003) 3184)

18 Gusht, 2022

2003641KE_Vendim_i_Komisionit,_date_5_shtator_2003,_per_perdorimin_e_fotografive_me_ngjyra_dhe_ilustrimeve_te_tjera,_si_paralajme

Last modified: 18 Gusht, 2022

2 Responses to " 2003/641/KE: Vendim i Komisionit, datë 5 shtator 2003, për përdorimin e fotografive me ngjyra dhe ilustrimeve të tjera, si paralajmërime për shëndetin mbi paketimet e produkteve të duhanit (tekst kuptimi i të cilit lidhet me ZEE-në) (njoftuar me dokumentin numër C(2003) 3184) "

  1. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

  2. … [Trackback]

    […] Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/2003-641-ke-vendim-i-komisionit-date-5-shtator-2003-per-perdorimin-e-fotografive-me-ngjyra-dhe-ilustrimeve-te-tjera-si-paralajmerime-per-shendetin-mbi-paketimet-e-produkteve-te-duhanit-tekst-kupt/…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *