Integrimi Evropian

2003/466/KE: Vendim i Komisionit i 13 Qershorit 2003 që vendos kriteret për ndarjen në zona dhe mbikëqyrjen zyrtare pas dyshimit ose vërtetimit të pranisë së Anemisë Infektive të Salmonit (ISA). (Tekst kuptimi i të cilit lidhet me ZEE). (shënuar me numër. dokumenti C(2003) 1831)

18 Gusht, 2022

2003466KE_Vendim_i_Komisionit_i_13_Qershorit_2003_qe_vendos_kriteret__per_ndarjen_ne_zona_dhe_mbikeqyrjen_zyrtare_pas_dyshimit_os

Last modified: 18 Gusht, 2022

One Response to " 2003/466/KE: Vendim i Komisionit i 13 Qershorit 2003 që vendos kriteret për ndarjen në zona dhe mbikëqyrjen zyrtare pas dyshimit ose vërtetimit të pranisë së Anemisë Infektive të Salmonit (ISA). (Tekst kuptimi i të cilit lidhet me ZEE). (shënuar me numër. dokumenti C(2003) 1831) "

  1. … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/2003-466-ke-vendim-i-komisionit-i-13-qershorit-2003-qe-vendos-kriteret-per-ndarjen-ne-zona-dhe-mbikeqyrjen-zyrtare-pas-dyshimit-ose-vertetimit-te-pranise-se-anemise-infektive-te-sal…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *