Integrimi Evropian

European Integration

Zv. ministri Çelaj: Me reforma, arrijmë standardet dhe praktikat më të mira të BE-s&euml

May 22, 2019

Last modified: August 5, 2022

4 Responses to " Zv. ministri Çelaj: Me reforma, arrijmë standardet dhe praktikat më të mira të BE-s&euml "

 1. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/zv-ministri-elaj-me-reforma-arrijm-standardet-dhe-praktikat-m-t-mira-t-be-seuml/ […]

 2. Weather says:

  … [Trackback]

  […] Read More on on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/zv-ministri-elaj-me-reforma-arrijm-standardet-dhe-praktikat-m-t-mira-t-be-seuml/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/zv-ministri-elaj-me-reforma-arrijm-standardet-dhe-praktikat-m-t-mira-t-be-seuml/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/zv-ministri-elaj-me-reforma-arrijm-standardet-dhe-praktikat-m-t-mira-t-be-seuml/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *