Integrimi Evropian

betinaavdullahu Author

Lajme

Komisioni Evropian kreu disbursimin e mjeteve financiare në vlerën 5.25 milionë euro

Komisioni Evropian kreu disbursimin e mjeteve financiare në vlerën 5.25 milionë euro, duke përmbyllur suksesshëm pagesën e fundit në...

29 Shtator, 2022

Read More

Literaturë e së Drejtës së BE-së

MSA- Fjalor i Termave Kryesor

MSA_-_Fjalor_i_Termave_Kryesor...

19 Gusht, 2022

Read More

Literaturë e së Drejtës së BE-së

Modele të Akteve të Keshillit Europian

Modele_te_Akteve_te_Keshillit_Europian...

19 Gusht, 2022

Read More

Literaturë e së Drejtës së BE-së

Manual për Përkthimin e Legjislacionit Komunitar

Manual_per_Perkthimin_e_Legjislacionit_Komunitar...

19 Gusht, 2022

Read More

Literaturë e së Drejtës së BE-së

Manual i Përdorimit të Legjislacionit Komunitar

Manual_i_Perdorimit_te_Legjislacionit_Komunitar...

19 Gusht, 2022

Read More

Literaturë e së Drejtës së BE-së

Konventa për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut dhe Lirive Themelore

Konventa_per_Mbrojtjen_e_te_Drejtave_te_Njeriut_dhe_Lirive_Themelore...

19 Gusht, 2022

Read More

Literaturë e së Drejtës së BE-së

Glosar për Integrim Evropian, Institucionet dhe Politikat e BE-së

Glosar_per_Integrim_Evropian,_Institucionet_dhe_Politikat_e_BE-se...

19 Gusht, 2022

Read More

Lajme

Kosova dhe Bashkimi Evropian mbajtën nënkomisionin e gjashtë të Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit për tregti, industri, dogana dhe tatim

Zyrtarët nga Kosova dhe Bashkimi Evropian kanë thirrur një takim në Bruksel më 9 qershor 2022 për të diskutuar zhvillimet gjatë...

13 Qershor, 2022

Read More

Uncategorized

Kosova dhe Bashkimi Evropian mbajnë takimin e gjashtë të nën-komitetit të MSA-së për bujqësinë, peshkimin dhe sigurinë ushqimore

12 maj 2022 – Përfaqësuesit e Kosovës dhe Komisioni Evropian u takuan në mënyrë virtuale për të diskutuar zhvillimet në...

12 Maj, 2022

Read More